Un grav accident rutier care a avut loc în această dimineață pe DN 17, în comuna Poiana Stampei, a provocat moartea unui bărbat și rănirea altor trei persoane.

Impactul s-a produs în jurul orei 08.00, când din cauze încă neelucidate, un autoturism a intrat în coliziune cu un autotren. La fața locului a fost solicitată intervenția pompierilor din cadrul Modulului SMURD Poiana Stampei, precum și din cadrul Detașamentului de Pompieri Vatra Dornei, care au acționat cu ajutorul accesoriilor pentru descarcerare ale autospecialelor din dotare și cu două echipaje ale ambulanțelor SMURD. În sprijinul lor au venit și două echipaje ale Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.

La sosirea echipajelor, un bărbat din autoturismul avariat era încarcerat în interiorul mașinii, fiind în stare de inconștiență.

Pompierii au acționat pentru descarcerarea acestuia, după care au început aplicarea manevrelor de resuscitare. Din păcate, după parcurgerea protocolului de resuscitare, persoana nu a răspuns și a fost declarat decesul. Alte trei persoane rănite din autoturism, un bărbat și două femei, au fost transportate la Spitalul Vatra Dornei, pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate. Șoferul autotrenului implicat nu a necesitat îngrijiri medicale. Polițiștii fac cercetări la fața locului pentru a stabili modul în care s-a produs accidentul.