Un adolescent de 17 ani din Suceava este cercetat penal de polițiști, după ce s-a urcat la volanul unui microbuz fără a deține permis de conducere. El s-a împotmolit cu vehiculul în noroiul din apropierea unei gârle din satul Sălăgeni, unde a fost găsit de polițiști.

Sesizarea conformă căreia o persoană fără permis de conducere a rămas cu mașina blocată în noroi la marginea satului Sălăgeni a venit pentru lucrătorii Poliției Orașului Salcea duminică seara, în jurul orei 20.30. Deplasați la fața locului, polițiștii au găsit pe un teren viran din apropierea Grădiniței Sălăgeni un autoturism de tip Volkswagen LT. Acesta se afla împotmolit în noroi în apropierea unei gârle, urmele anvelopelor plecând din drumul principal al comunei Sălăgeni.

În apropierea autoturismului a fost identificat un tânăr minor de 17 ani, domiciliat în municipiul Suceava, care a recunoscut că el condusese autoturismul pe drumurile publice din satul Sălăgeni, până s-a împotmolit.

Polițiștii au deschis un dosar penal pe numele adolescentului, pentru săvârșirea infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.