Orașele Broșteni și Dolhasca și comunele Ilișești, Crucea, Dornești, Vadu Moldovei, Panaci, Pojorâta și Șaru Dornei ies de sub restricțiile suplimentare care le-au fost impuse pentru prevenirea răspândirii coronavirusului, odată cu scăderea incidenței la mia de locuitori sub pragul de alertă, de 1,5 la mie. Incidența din Broșteni a coborât la 0,32 la mie, la Dolhasca  - la 0,69 la mie, în Ilișești - 0,68 la mie, Crucea - 1,01 la mie, Dornești - 0,99 la mie, Vadu Moldovei - 1,10 la mie, Panaci - 1,34 la mie, Pojorâta - 1,34 la mie și Șaru Dornei - 1,20 la mie. Măsurile și-au încetat aplicabilitatea din data de 14 decembrie, imediat după adoptarea hotărârii de către CJSU.

Analiza de luni a CJSU a mai arătat că la nivelul județului sunt la această dată 6 unități administrativ-teritoriale în scenariul roșu, cu incidență de peste 3 la mie, inclusiv cu focare: Vatra Dornei, Rădăuți, Gura Humorului, Fundu Moldovei, Burla și Bălăceana. Fără focarul cu 11 cazuri de la Centrul Social de Primire, Asistare și Îngrijire a Persoanelor Vârstnice, Vatra Dornei este în zona galbenă.

Alte 16 UAT-uri, inclusiv municipiul Suceava, sunt în scenariul galben, iar celelalte, până la 114, sunt în scenariul verde.