Un apel telefonic le-a adus lucrătorilor din cadrul Poliției Orașului Salcea informația că mai multe persoane nu respectă condițiile impuse în contextul pandemiei cu Coronavirus și au organizat o petrecere la domiciliu, în comuna Dumbrăveni.

Apelul a fost primit duminică în jurul orei 18.00, pe linia de urgență telefonică, de la o persoană care a dorit să rămână anonimă, iar polițiștii s-au deplasat în scurt timp la adresa indicată, pe strada Pârâu Vale din Dumbrăveni.

La această adresă ei au constatat că cele sesizate se confirmă, la locuința familiei având loc o petrecere privată cu ocazia zilei de naștere a fiului, în vârstă de 21 de ani. În interiorul casei au fost identificate 10 persoane participante la petrecere, inclusiv organizatorii, care în urma discuțiilor avute cu polițiștii s-au conformat și au fost de acord cu încheierea petrecerii. În același timp, în urma încălcării prevederilor legale stipulate în cadrul legii 55/ 2020, au fost aplicate 10 sancțiuni participanților la petrecere, în valoare totală de 4.000 de lei.