Elaborarea unui nou program de licență reprezintă o preocupare intensă în această perioadă a universitarilor suceveni din cadrul USV.  

Noul program de licență se va situa în domeniul Cinematografie și Media și se va intitula ”Comunicare Audio-Vizuală : scenaristică, publicitate media”. Noile programe de studiu la care au demarat deja procedurile de elaborare sunt rezultatul unei direcții de dezvoltare identificate de conducerea unității de învățământ universitar și se va dezvolta, cel mai probabil, în cadrul Facultății de Litere și Științe ale Comunicării.

O scurtă informație a fost lansată în acest sens de către prorectorul USV Mihai Dimian pe pagina sa de Facebook, în care ne informează că: ”Începem demersurile pentru a dezvolta un nou program de licențăla USV în domeniul Cinematografie și Media, intitulat Comunicare audio-vizuală: scenaristică, publicitate-media.”

Alături de alte nu mai puțin de 9 programe de studiu noi pentru licență și masterat lansate de conducerea USV la începutul anului universitar, noul program vine să îmbogățească oferta de specializări oferită de USV, conform noilor cerințe de pe piața muncii.