Un grav accident rutier s-a produs în această dimineață în zona localității Horodnic de Jos, după ce șoferul unui autocamion a pierdut controlul direcției și a intrat cu vehiculul într-un copac de pe marginea drumului. În urma impactului puternic, pasagerul aflat pe scaunul din dreapta, un bărbat în vârstă de 45 de ani, a rămas încarcerat, picioarele fiindu-i prinse sub bordul cabinei autocamionului.

La locul accidentului a fost solicitată intervenția unui echipaj de descarcerare și a unui echipaj medical SMURD din cadrul Detașamentului de Pompieri Rădăuți, care au reușit extragerea victimei dintre fiarele mașinii avariate și acordarea primului ajutor acestuia. Bărbatul rănit a fost preluat de echipajul SMURD și transportat la spital, pentru îngrijiri medicale de specialitate și investigații suplimentare.

Polițiștii fac cercetări la fața locului, pentru a stabili mecanismul producerii accidentului. Șoferul autocamionului nu a necesitat îngrijiri medicale, urmând a fi testat alcooscopic de polițiști.