După o perioadă mai liniștită pe șosele, ziua de duminică a fost una neagră în ceea ce privește accidentele rutiere din județul Suceava. După ce duminică dimineață o femeie în vârstă de 74 de ani a fost accidentată mortal, la Liteni, în timp ce se deplasa pe marginea drumului, un al doilea accident mortal a avut loc la Berchișești.

Din cercetările poliției rezultă că duminică, în jurul orei 16.40, Gheorghe Ș., în vârstă de 54 de ani, din comuna Berchișești, în timp ce conducea un Opel Astra, pe DJ 209C, de la Suceava către Berchișești, la intrarea în localitatea de domiciliu, din cauza neadaptării vitezei într-o curbă la dreapta, a pierdut controlul asupra direcției de mers. Autoturismul a pătruns pe sens opus și a intrat în șanț. În urma impactului, bărbatul s-a lovit violent, fiind transportat în viață la Spitalul Județean Suceava, unde, în scurt timp a decedat.

Polițiștii au deschis un dosar penal pentru ucidere din culpă, în cadrul căruia vor face cercetări pentru a stabili împrejurările exacte în care s-a produs accidentul.