Județul Suceava va avea amenajate 37 de centre de vaccinare anti-Covid, la care se vor adăuga două caravane mobile pentru  persoanele aflate în centre rezidențiale și medico-sociale, nedeplasabile sau aflate în zone izolate, a informat, miercuri, Prefectura Suceava.

Vor exista 7 centre de vaccinare în spitalele din județ, precum și un număr de 30 de centre de vaccinare în următoarele localități: municipiile Suceava, Rădăuți, Fălticeni, Câmpulung Moldovenesc și Vatra Dornei, orașele Gura Humorului, Vicovu de Sus, Dolhasca, Siret, Broșteni și Salcea, comunele Arbore, Udești, Șcheia, Cornu Luncii și Marginea. Campania de vaccinare se va desfășura în trei etape, a mai comunicat Prefectura. În țară sunt organizate aproximativ 900 de centre de vaccinare.

Cetățenii au la dispoziție o platformă națională de informare despre vaccinarea împotriva COVID-19: https://vaccinare-covid.gov.ro/.

Datele despre incidența pe localități, prezentate sub forma unei hărți interactive sau prin grafice, precum și multe alte informații utile, despre situația epidemiologică și despre măsurile de prevenire a răspândirii virusului SARS-CoV-2 sunt disponibile accesând site-ul: https://sv.prefectura.mai.gov.ro/info-coronavirus-judetul-suceava/.