Un tânăr în vârstă de 19 ani, din Suceava, a ajuns rănit la Spitalul Județean Suceava, după ce a scăpat de sub control mașina pe care o conducea, autoturismul intrând într-un cap de pod. Tânărul de la volan era în stare avansată de ebrietate, au constatat polițiștii. Accidentul s-a produs marți seară, în jurul orei 20.30. 

Din cercetările poliției rezultă că șoferul de 19 ani, Andrei B., din municipiul Suceava, aflat la volanul unui Audi, pe DN 29A, Dorohoi-Suceava, în apropiere de Zvoriștea, a pierdut controlul asupra direcției de mers, mașina ieșind în decor și izbind un cap de pod. Tânărul a ajuns la spital cu mai multe contuzii.

În urma verificării cu etilotestul a rezultat că acesta avea o concentrație de 0,97 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat. Acestuia i s-au recoltat și probe biologice, fiind de așteptat ca alcoolemia în sânge să se cifreze în jurul valorii de 2 la mie.

Pe numele tânărului a fost deschis dosar penal pentru infracțiunea de conducerea unui autovehicul sub influența băuturilor alcoolice.