De ziua Micii Uniri (24 Ianuarie), tinerii ATOS au cântat la strană la Biserica "Sfinții Arhangheli Mihail și Gavriil" din Slătioara - Stulpicani.

“Este a patra Sfântă Liturghie a tinerilor coriști, după aceea din 8 Noiembrie (Biserica <Sfinții Apostoli Petru și Pavel> din Sfântu Ilie), cea din 26 Decembrie (Biserica din Ortoaia - Dorna) și cea de Crăciun pe vechi (Biserica din cătunul Ploscii - Izvoarele Sucevei). După agapa de după slujbă (mulțumiri fam. pr. Ilie Ursachi și credincioșilor slătioreni) cei 40 de tineri au plecat cu mare avânt la distracție: săniuș pe Mestecăniș. A fost grozav! Să dea Dumnezeu să fie sănătate pentru că tinerii și-au propus s-ajungă în multe locuri!”, a spus părintele Justinian Cojocar.

Pe unde merg, membrii Asociației Tinerilor Ortodocși Suceveni (ATOS) promovează portul popular. Așa au făcut și când au cântat colinde în cadrul Concertului Caritabil „Un Crăciun pentru fiecare” al Arhiepiscopiei Sucevei și Rădăuților și atunci când au cântat în cadrul Concertului Extraordinar de Colinde al Asociației Culturale "Sfântul Mitropolit Dosoftei" (ediția a XII-a), inclusiv când a avut loc piesa lor de teatru, "Ne pasă!" (despre prejudecăți, etichetări sociale și bullying).