Iulius Mall Suceava vă așteaptă cu multe cadouri handmade și ateliere de creație cu temă specială de Ziua Mamei. „Ești în căutarea cadoului perfect pentru ea? Ți-am pregătit o zonă specială la etajul Iulius Mall Suceava, unde zece artiști te așteaptă, până duminică, 7 martie 2021, cu articole handmade, create special pentru a fi oferite în dar. Cerceii realizați manual, cu multă atenție la detalii, pot fi cadoul perfect pe care să îl oferi celei dragi de Ziua Mondială a Femeii. Dacă acasă ai și o mică balerină, la Iulius Mall găsești tutu-uri și fustițe speciale pentru viitoarele dansatoare, dar și coronițe pentru prințese. Pentru a le face fericite pe femeile din viața ta, artiștii îți propun și seturi speciale de tipul mamă-fiică”, spun reprezentanții Iulius Mall Suceava.

  • Accesul la atelierele de creație este gratuit

Copiii sunt așteptați sâmbătă,6 martie, la atelierele de creație, unde vor realiza împreună cu specialiștii de la Creative & Deco o surpriză pentru mămici. Pregătiți cu bună dispoziție, idei năzdrăvane și multă energie, cei mici se vor întâlni în zona Kids din Iulius Mall Suceava și vor decora o ramă foto.

Prima grupă va începe de la ora 14.00, iar cea de-a doua de la ora 15.00. Materialele sunt oferite de Iulius Mall, iar mărțișorul pregătit de micii artiști poate fi luat acasă și oferit cadou mamei, de 8 martie. Accesul la atelierele de creație este gratuit, iar intrarea se face pe bază de invitație, care poate fi obținută de la Centrul Info. Numărul de participanți este limitat, pentru a se menține distanțarea fizică.