Asociația de protecție a animalelor „Casa lui Patrocle” semnalează un nou caz șocant de cruzime față de animale comis de o minte bolnavă. Doi câini au fost găsiți spânzurați într-o pădure de lângă satul Mihăiești, comuna Horodniceni.

Despre caz au fost sesizați și polițiștii din cadrul Biroului pentru Protecția Animalelor din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava, care s-au deplasat la fața locului, au găsit locația și au predat cadavrele câinilor medicilor veterinari, pentru efectuarea necropsiilor.

Conform procedurilor, s-a deschis un dosar penal pentru uciderea animalelor cu intenție, fără drept. Fără o informație de la cineva care ar putea ști cine este autorul, va fi foarte greu de ajuns la o rezolvare a cazului.

”Avem nevoie CONCRETĂ de voi și de sprijinul întregii comunități! Poate cineva recunoaște câinii - iar în acest fel să ajungem la proprietar sau deținător! Posibil să fie doi câini de întors oile, deci de la vreo stână sau crescător de oi - însă este doar o ipoteză”!, au transmis cei de la asociația de protecție a animalelor.