Polițiștii de la Gura Humorului au fost alertați, luni seară, de o femeie din satul Berchișești, care a anunțat că fiica sa, în vârstă de 13 ani, a plecat de la domiciliu împreună cu o vecină de 12 ani, verișoara ei, și că cele două nu s-au mai întors. Femeia era îngrijorată pentru că deja se înserase.  

Polițiștii au început să facă verificări, aflând de la mama celei de-a doua minore, cea de 12 ani, că fiica sa a mai plecat de la domiciliu, aceasta având un prieten în Șcheia.

Polițiștii de la Secția 10 Gura Humorului au luat legătura cu colegii de la Secția rurală 9 Șcheia, care au demarat verificări la familia Fierari din localitate. Ambele fete au fost găsite în locuința respectivă.      

Cele două le-au spus polițiștilor că au pierdut trenul cu care voiau să se întoarcă la domiciliul lor din comuna Berchișești. Ele au  mai relatat faptul că în perioada plecării de la domiciliu și până în momentul identificării nu au fost victimele vreunei infracțiuni și nu au suferit nici o vătămare corporală.

Cele două minore au fost duse de părinți la familiilor lor din Berchișești.