Fetița care a murit după accidentul de la Mitocu Dragomirnei va fi îngropată zilele următoare. Datele anchetei arată că accidentul de luni la amiază s-a produs într-un mod stupid. Mai exact, șoferul, Ionuț-Marius Cherar, de 33 de ani, a accidentat-o mortal pe fetița de nici 6 ani în timp ce efectua o manevră de mers cu spatele. În momentul în care a fost lovită, minora era angajată în traversarea străzii pe bicicletă.

Impactul s-a dovedit extrem de puternic, iar leziunile pe care micuța le-a suferit s-au dovedit în final fatale. A fost resuscitată și s-a aflat sub îngrijirea mai multor medici timp de circa patru ore, atât în ambulanța SMURD, cât și la Unitatea Primire Urgențe a Spitalului Județean Suceava, dar cu toate eforturile nu s-a putut face altceva decât să se declare decesul. La spital a ajuns și șoferul, care a suferit un atac de panică, iar după ce a fost consultat în Urgențe a plecat acasă.

În momentul în care a comis accidentul, Ionuț-Marius Cherar conducea un autoturism marca Seat Alhambra. Acesta a reușit să fie testat cu aparatul etilotest şi s-a constatat că nu consumase băuturi alcoolice. Fetița care a murit provine dintr-o familie numeroasă, cu încă 9 frați.