Suma de 8,46 milioane de lei a fost aprobată de Guvern pentru reabilitarea termică a locuințelor rezidențiale din municipiul Suceava prin programul guvernamental coordonat de Ministerul Dezvoltării, a anunțat, marți, primarul Ion Lungu.

Acesta a mai spus că a fost aprobată, de către Ministerul Finanțelor Publice, hotărârea Comisiei de împrumuturi pentru municipiul Suceava, prin care suma de 1,1 milioane lei merge la finanțarea podului peste pârâul Cetății.

În ceea ce privește alte două proiecte ale municipalității, finanțate de Compania Națională de Investiții, sala polivalentă de 5.000 de locuri și baza sportivă tip I (teren de fotbal de dimensiuni UEFA), Ion Lungu a afirmat că la sala polivalentă se lucrează la documentația pentru licitație și pentru baza sportivă a fost emis ordinul de ministru cu actualizarea anexei de proiecte sportive. „Pasul următor este realizarea licitației. Voi insista în continuare la guvern pentru realizarea proiectelor municipalității”, a mai spus primarul Ion Lungu.