Caz halucinant înregistrat de polițiștii de la Solca, care au primit un apel la 112 în miez de noapte de la un șofer care reclama că drumul public județean pe care se deplasează este blocat de animale. Nu sesizarea în sine a fost problema, ci faptul că bărbatul de la volan nu este posesor de permis de conducere.

Marți noapte, în jurul orei 23.45, Poliția Solca a fost sesizată că la ieșirea din comuna Arbore către Cajvana, pe drumul județean 178, sunt animale care pun în pericol traficului.

Polițiștii deplasați în zonă l-au găsit pe reclamant, care era la volanul unui autoturism Ford. Acesta le-a spus polițiștilor că a ieșit la plimbare cu mașina împreună cu fratele său. 

Polițiștii i-au cerut tânărului documentele, iar în scurt timp au avut surpriza să constate că cel de la volan nu are permis de conducere. Tudor A., din comuna Iaslovăț, a recunoscut că nu posedă permis pentru nici o categorie auto. Bărbatul a fost verificat cu etilotestul de polițiști, rezultând că nu era băut.    

Polițiștii au întocmit dosar penal pentru comiterea  infracțiunii de „conducerea unui vehicul fără permis de conducere”.