Antrenorul Florin Cristescu a condus miercuri primul antrenament al grupării Bucovina Rădăuți, cu care a semnat un angajament pe doi ani. 16 jucători au fost prezenți la reunirea lotului, între aceștia nu s-au aflat însăIonuț Puianu, Vasile Dănilă, Vasile Vitu, Alexandru Irimescu, Florin Antonesei, Robert Ciobanu, Vasile Chirilescu și Alexandru Ciobanu, care au ales să-l urmeze pe Iulian Ionesi la Șomuz Fălticeni.

„Am început deja operațiunea de completare a lotului. Vom aduce atât fotbaliști cu experiență, dar și tineri cu reale perspective. Sunt optimist în ceea ce privește viitorul, am stabilit un buget ferm necesar echipei, iar condițiile sunt ok. În paralel, se lucrează intens la modernizarea stadionului Municipal, care va arăta o față nouă pe 28 august, la debutul campionatului”, a declarat noul antrenor principal al formației rădăuțene.

Florin Cristescu îi va avea „secunzi” pe Ionel Lavric, Cristian Butnariu și Ionuț Plămadă, acesta din urmă va continua însă și ca jucător. Noua structură de conducere a Bucovinei se prezintă astfel: Radu Munteanu - director, Manuel Costache - președinte, Beniamin Lucescu - vicepreședinte, Vichentie Popescu - director sportiv și Radu Teleagă – delegat.

Principalii finanțatori ai echipei vor fi firma de transport Tarsin și Primăria Rădăuți.