Judecătorii de la Vatra Dornei l-au condamnat de la primul termen de judecată pe un individ care a întreținut relații sexuale orale cu un băiat în vârstă de 6 ani, fiul concubinei sale. Emanuel Reiz, din Cârlibaba și-a recunoscut fapta și a mers pe procedura simplificată.

Conform unui comunicat al Parchetului de pe lângă Judecătoria Vatra Dornei, din luna aprilie a acestui an, inculpatul a întreținut de cel puțin două ori relații sexuale orale cu minorul de 6 ani într-o bucătărie de vară, în intervalul 6-10 aprilie a.c., ultima oară fiind surprins în flagrant de o martoră. Individul l-a abuzat pe fiul concubinei sale în timp ce mama băiatului era plecată cu un alt copil la o clinică de recuperare. În acel timp, băiatul de 6 ani a rămas în îngrijirea concubinului mamei sale, la domiciliul acestuia din urmă. Așa a și reușit acesta să pună în aplicare perversiunile despre care se pare că nu a bănuit nimeni nimic până la surprinderea în flagrant.

Imediat ce au primit sesizarea, polițiștii judiciariști de la Vatra Dornei au acționat și l-au ridicat pe suspect. S-au făcut audieri și s-au adunat în scurt timp probe, care au dus la reținerea și ulterior la arestarea inculpatului.

Conform deciziei Judecătoriei Vatra Dornei, individul a primit 9 ani de închisoare pentru viol și 3 ani de închisoare pentru infracțiunea de rele tratamente aplicate minorului.

În urma contopirii, a rezultat pedeapsa de 10 ani de închisoare cu executare. Instanța a mai dispus prelungirea, firească, a arestului preventiv, până când sentința va deveni definitivă și irevocabilă