Un tânăr în vârstă de 31 de ani, care se deplasa cu o motocicletă BMW de capacitate cilindrică ridicată, a murit în accidentul produs vineri după-amiază pe drumul județean din Șaru Dornei. Din primele date rezultă că tânărul a pierdut controlul într-o curbă, pe carosabilul umed, intrând într-o mașină și apoi fiind proiectat într-un gard.

Cristian Predoi a fost inițial conștient și cooperant, dar ulterior, în drum spre spital, a început să se simtă foarte rău, acuzând dureri groaznice. În scurt timp, acesta a decedat, în ciuda eforturilor personalului medical, probabil din cauza unor grave leziuni interne.

Cristian Predoi era din Otopeni și se pare că era în tranzit, fiind probabil la o tură cu motorul prin țară. Cu șapte ore înainte de accident, acesta se afla la Toplița, conform ultimei sale postări de pe o rețea de socializare.

Tânărul era un motociclist cunoscut în România, creatorul pemotoare.ro., patron al unei firme de profil, cu numeroase aparții pe la posturi tv.

Cristian Predoi făcea inclusiv curse în afara țării, fiind cu adevărat împătimit de motoare. Recent, el făcuse o călătorie în Alpi, cu motocicleta BMW R18.
”Sfârșitul. M-am simțit atât de bine cu BMW R18 și MTR Tour. Această bicicletă mi-a oferit o altă perspectivă (nu doar concentrându-mă pe performanță, bucurându-mă și de vederile pitorești din Alpi) și băieții m-au făcut să înțeleg ce înseamnă ′′ fă turul corect ".  Patru zile, 2.000 km, Noi prieteni. Mă întorc acasă în seara asta, și încep să sortez filmările și să pun totul la punct pentru un reportaj video”, anunța tânărul la începutul acestei luni.