Un tânăr în vârstă de 22 de ani, care se deplasa la volanul unui BMW, pe raza satului Clit, comuna Arbore, s-a trezit în față cu o căruță, reușind să evite un impact frontal, dar acroșându-l pe cel care dirija atelajul hipo. Accidentul s-a petrecut joi seară, în jurul orei 20.20, pe DN 2E, Arbore - Solca.

Din cercetările poliției rezultă că un șofer în vârstă de 22 de ani, din Volovăț, a fost surprins de apariția pe partea carosabilă a unui atelaj hipo, a cărui cabalină era dirijată de către un localnic în vârstă de 20 de ani, din Clit. Pentru a evita impactul frontal, conducătorul auto a virat stânga, acroșându-l pe căruțaș, după care a pierdut controlul asupra mașinii, care a părăsit partea carosabilă prin partea dreaptă, lovind gardul unui imobil. 

În urma accidentului, căruțașul în vârstă de 20 de ani a suferit leziuni, fiind transportat cu ambulanța la Spitalul municipal Rădăuți. Șoferul a scăpat fără leziuni. Căruțașul a fost diagnosticat la spital cu leziuni ușoare. 

Nici șoferul și nici căruțașul nu erau băuți.

Polițiștii au stabilit că vinovăția aparține căruțașului, care s-a angajat în traversarea drumului național fără a se asigura corespunzător.