Ideea pieței volante a producătorilor locali, încurajată și promovată de Direcția Agricolă Suceava, s-a bucurat de un succes evident la prima ediție, desfășurată sâmbăta trecută. Cei mai mulți producători locali au epuizat marfa cu care au venit în piața volantă. Conform unor informații, în mai puțin de trei ore producătorii locali au reușit să vândă în jur de două tone de fructe și legume. 

În aceste condiții, Direcția Agricolă Suceava a decis să organizeze o a doua ediție a acestei piețe volante, sâmbătă, 11 septembrie, în aceeași locație, în fața sediului instituției, între Metro și OMV. 16 producători locali vor fi prezenți în piața volantă începând cu ora 9.30. Mai mult, această piață volantă se va desfășura până la final de octombrie, în fiecare sâmbătă dimineață.

 „Producătorii ne  vor răsfăța cu produse de patiserie, produse apicole, uleiuri presate la rece, sucuri naturale, legume și fructe proaspete direct de la producător. Acțiunea  se dorește a fi un semnal  adresat atât producătorilor, cât și consumatorilor, prin care instituția noastră va asigura continuitatea desfășurării pieței volante în perioada septembrie-octombrie, în fiecare zi de sâmbătă, între orele 09:00 – 13:00”, a transmis Elena Claudia Gogu, directorul executiv al Direcției Agricole Suceava.