Unul dintre cele 25 de autobuze electrice de capacitate mare, care au intrat în dotarea TPL Suceava de anul trecut, a fost implicat marți dimineață într-un accident rutier.

La urcare pe Mărășești, către Catedrală, autobuzul SV 98 PMS, care circula pe linia 4, a fost acroșat într-o laterală de un autoturism Wolkswagen Golf, condus de o femeie în vârstă de 53 de ani, care a ieșit de pe strada de dinainte de Pub-ul “La Fierărie”. Speriată, femeia a spus că “nu l-a văzut” în momentul când a ieșit de pe strada laterală, Oituz, pe strada Mărășești.

Autobuzul a fost lovit în partea stângă, în față, chiar dacă șoferul acestuia a încercat să evite coliziunea, virând în partea dreaptă, spre bordură. Din fericire, incidentul nu s-a soldat cu victime și nici cu pagube mari, fiind atinse două panouri și capacul de la janta autobuzului.

Reparațiile autobuzului urmează să fie făcute din asigurarea mașinii care l-a lovit, fiind făcută înțelegere amiabilă între cele două părți.

Mai mult, pe cât posibil, pentru că programările la reparații pe asigurări durează destul de mult, se va solicita utilizarea acestuia în continuare, pentru a nu fi afectat transportul de călători, prin reducerea autobuzelor de pe trasee.