Consiliul de Administrație al Universității ”Ștefan cel Mare” din Suceava a luat joi după-amiază decizia revenirii întregii activități școlare a universității la regim față în față, după ce în cursul ultimelor săptămâni cursurile și activitățile didactice s-au desfășurat în sistem hibrid. Noua decizie privind desfășurarea învățământului în regim față în față integral va intra în vigoare începând din data de luni, 8 noiembrie. Astfel în afara seminarelor și laboratoarelor care au avut loc în această perioadă de restricții cu prezență fizică, începând de luni și cursurile sau alte activități specifice vor avea loc față în față.

De asemenea, căminele studențești vor funcționa în continuare în regim normal, la fel ca în săptămânile de studiu de până acum. În linii mari orarul actual, întocmit la începutul semestrului, nu va suferi modificări.

O nouă decizie privind modalitatea desfășurării activităților didactice în cadrul universității sucevene se va lua în cursul zilei de 18 noiembrie 2021.