Comisia de Disciplină a Federației Române de Fotbal a făcut cunoscute sancțiunile aplicate în urma incidentelor produse la finalul meciului dintre Foresta și Ceahlăul Piatra Neamț (1-1), disputat pe data de 23 octombrie, pe Areni, contând pentru etapa a IX-a a Ligii a III-a, ultima a turului.

Astfel, pentru că a participat la altercația iscată la marginea terenului după golul de 0-1 marcat de Ceahlăul, președintele grupării sucevene, Andrei Ciutac, a fost suspendat pentru o perioadă de o lună de zile și a primit o amendă de 2.200 de lei. Conducătorul Forestei va avea acces pe stadion, dar nu va putea interacționa cu arbitrii, observatorii sau oficialii echipelor adverse în perioada de penitență. N-a scăpat nepedepsit nici antrenorul cu portarii Antonio Stan, care s-a ales cu două etape de suspendare și cu o amendă de 160 de lei.

Din tabăra adversă, jucătorii Dragoș Mocuță și Andrei Ghenici au primit câte trei etape de suspendare și câte o amendă de 1.500 de lei pentru gesturi injurioase.

În vizorul membrilor Comisiei de Disciplină s-au aflat, de asemenea, și cei de la Bucovina Rădăuți, care au fost luați în colimator pentru abaterile disciplinare de la meciul din deplasare, cu CSM Bacău, din cadrul aceleiași runde. Antrenorul-jucător Cristi Butnariu s-a „pricopsit” cu două etape de suspendare și o amendă de 1.700 de lei, în vreme ce delegatul Radu Teleagă a fost sancționat cu trei etape de suspendare și amendă de 1.700 de lei.