Un autoturism scăpat de sub control s-a răsturnat, vineri dimineață, în curba periculoasă de la Prisaca Dornei-Vama, pe DN 17, care leagă Suceava de Ardeal. La volan era un bărbat în vârstă de 60 de ani, singurul ocupant al mașinii. Ajuns în zona Hurghiș, în curbă la stânga, conducătorul auto a pierdut controlul asupra volanului, mașina ieșind în decor și răsturnându-se peste gardul unei case.

Pompierii militari ajunși la fața locului au constatat că bărbatul implicat în accident era ieșit pe propriile picioare din mașină. El a declarat inițial că nu are nevoie de îngrijiri medicale. Ulterior, a acuzat o durere în piept, astfel că pentru siguranță echipajul SMURD l-a transportat la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc.

În zona în care a avut loc acest accident s-au petrecut mai multe evenimente rutiere grave, soldate cu mai mulți decedați. Curba periculoasă a fost semnalizată suplimentar și s-au impus restricții de viteză, inclusiv prin benzi rezonatoare. Măsurile luate s-au văzut, pozitiv este că în ultimii doi-trei ani în această curbă au mai avut loc doar accidente ușoare.