Un tânăr în vârstă de 34 de ani, din comuna Rădășeni, a ajuns în arestul poliției județene, reținut pentru 24 de ore, după ce a condus o mașină în stare avansată de ebrietate pe străzile din Fălticeni, unde a provocat un accident soldat cu pagube materiale. Atrage atenția alcoolemia foarte mare rezultată în urma recoltării probelor biologice de sânge, respectiv în jur de 3.7 la mie. Asta după ce etilotestul indicase concentrația de 1,37 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat.

Marius Tulbure a fost reținut în arest în cursul zilei de joi, la două zile după ce a fost depistat în trafic de un echipaj rutier de la Fălticeni, după ce au fost cunoscute rezultatele probelor biologice.

Pe 11 ianuarie, în jurul orei 18.30, Poliția municipiul Fălticeni a fost sesizată prin 112 cu privire la faptul că pe strada Ion Creangă din localitate a avut loc o tamponare iar șoferul care a provocat-o este sub influența alcoolului. Din cercetări a rezultat că în seara zilei de 11 ianuarie, Marius Tulbure, în vârstă de 34 de ani, din Rădășeni, în timp ce conducea un autoturism VW, a acroșat un Ford care era oprit pe partea carosabilă. În urma accidentului rutier nu au rezultat victime, ci doar avarierea celor două autoturisme.

Polițiștii au constatat că autorul tamponării era în stare avansată de ebrietate, practic abia ținându-se sub picioare. Ancheta polițiștilor rutieri de la Fălticeni continuă sub coordonarea Parchetului de pe lângă Judecătoria Fălticeni.