Un tânăr în vârstă de 31 de ani, din municipiul Vatra Dornei, a fost pus sub acuzare pentru furtul a două mașini de la același proprietar, un vârstnic din municipiul stațiune.

Marian Andrei Gheorghică ar fi sustras mașinile în scop de folosință, pentru a face drumuri cu ele, asta în condițiile în care nu este nici posesor de permis de conducere.

Polițiștii de la Vatra Dornei au acționat în acest caz în cadrul unei razii din 13 ianuarie, însă faptele sunt mai vechi, din lunile iulie și octombrie 2021. Este vorba de sustragerea unui autoturism Mazda și a unui VW Passat, cu același proprietar.

În urma perchezițiilor, judiciariștii de la Biroul de Investigații Criminale Vatra Dornei au recuperat și cheile celor două mașini.

Pe parcursul cercetărilor și în urma probatoriului administrat suspectul a recunoscut comiterea infracțiunilor, fiind reținut în arest pentru 24 de ore.   

Inculpatul are de răspuns pentru comiterea infracțiunilor de furt în scop de folosință și conducerea unui vehicul fără permis de conducere.