Programul de acordare a audiențelor în format fizic de către  prefectul şi subprefecții judeţului Suceava  a fost reluat din data de 12 aprilie a.c., prin ordin al prefectului Alexandru Moldovan. Audiențele vor fi acordate la parterul Muzeului de Istorie din municipiul Suceava, unde Prefectura s-a mutat temporar.

Înscrierea în audienţă a cetățenilor se va face pe bază de cerere scrisă, depusă la secretariatul Prefecturii sau prin e-mail, la adresa audiente@prefecturasuceava.ro, cu cel puţin 5 zile lucrătoare înainte de data solicitată.

„Nu se vor acorda audienţe în situaţia în care problemele în care se doreşte audierea se află în curs de soluţionare pe rolul instanţelor de judecată sau în cazul în care au fost pronunţate hotărâri judecătoreşti definitive şi irevocabile pe subiectul care face obiectul solicitării”, a precizat prefectul. De asemenea, persoanele care au primit un răspuns scris sau verbal în urma audienţei nu mai pot beneficia de încă o audienţă având acelaşi subiect, fără să prezinte documente suplimentare în cauză.

Persoanele care vin la sediul instituţiei prefectului fără a se fi înscris în audienţă primesc consiliere în limita atribuţiilor instituţiei, din partea funcţionarilor instituţiei, conform programării, de luni până joi, între orele 8.00 – 16.30 și vineri, între orele 8.00 -14.00.

Prefectul Moldovan acordă audiențe în zilele de marți, între orele 12.00- 14.00, în prima și a treia săptămână din lună; subprefectul Cristian Şologon, în zilele de joi, între orele 12.00-14.00, în săptămâna a doua din lună și subprefectul Alexandru-Marian Salup, în zilele de joi, între orele 12.00-14.00, în săptămâna a patra din lună.