Țigări de contrabandă de aproape 50.000 de euro au fost confiscate joi de polițiștii de frontieră suceveni. Totul a plecat de la un aspect sesizat de o patrulă care derula activități de seară în zona localității Vicovu de Sus. În curtea unui imobil nelocuit, oamenii legii au observat două autoturisme încărcate cu țigări.

Polițiștii de frontieră au luat legătura cu proprietarul imobilului, iar după ce acesta și-a dat acordul, au intrat în curte. Aici au avut parte de o surpriză și au mai găsit alte două autoturisme încărcate cu țigări de contrabandă, dar și mai multe colete abandonate lângă o șură.

Cele patru autoturisme și coletele au fost duse la sediul Poliției de Frontieră Vicovu de Sus, unde, în urma inventarierii, a rezultat cantitatea de 19.890 de pachete cu țigări, de provenienţă Duty-Free, în valoare de 232.713 lei. Marfa a fost confiscată, iar cele patru autoturisme, în valoare totală de 125.000 de lei, au fost indisponibilizate. Proprietarul gospodăriei unde a fost găsită marfa de contrabandă a depus plângere penală pentru violare de domiciliu.