Echipa de rugby juniori U 17 a Liceului cu Program Sportiv Suceava a câștigat, sâmbătă, un meci foarte important în cadrul campionatului național, 33-12, în deplasare, cu RC Săcele, reușind, cu acest rezultat, să încheie grupa geografică pe locul II și să se califice la barajul pentru semifinale. Pentru a intra în careul cu ași, în semifinalele pentru locul I-IV, sucevenii au de jucat un baraj, acasă, cu Cleopatra Mamaia. Meciul se va juca pe 21 sau 22 aprilie și va avea caracter decisiv pentru intrarea în lupta directă la medaliile campionatului național U 17.

Antrenorul Codrin Prorociuc și-a arătat satisfacția pentru victoria obținută destul de clar la Săcele, după ce elevii săi au condus tot meciul:

”Băieții au arătat o motivație extraordinară și o disciplină de joc exemplară. Ne așteaptă un meci disputat contra celor din Constanta, dar suntem încrezători și sperăm să facem o figură frumoasă. Mulțumesc celor care sunt alături de noi, părinții, profesori, conducerea școlii LPS Suceava, prof. Florin Nistor, prof. Andrei Cistrin, Ac Mobile și Farmacia BioMedica”, a transmis Codrin Prorociuc.

Acesta speră că tinerii săi sportivi vor avea susținere din tribună în meciul care va avea loc pe terenul Unirea și va fi cel mai important al sezonului, cel puțin până la acest moment.

Echipa care a făcut deplasarea la Săcele a fost formată din: Cucoș Ionuț, Drelciuc Rareș, Alexandriuc Andrei, Rusu Andrei, Donisa Andrei, Ucraineț Alexandru, Farcaș Antonio, Beleca Robert, Beleca Fabian, Balan David, Hostiuc Daniel, Bivol Matei, Ivanovici Razvan, Bilauca Cristi, Godroman Lucian, Florea Gabriel, Somfolean Alexandru, Croitoru Valentin, Savuca Denis, Vasilovici Narcis, Muha Razvan, Mareniuc Rafael și Coclici Gabriel.