Caz delicat într-o familie din Rădăuți, în care sunt crescuți patru copii minori. Polițiștii au fost nevoiți să intervină după un nou scandal între soți. Cum bărbatul avea un ordin de restricție emis de judecători, fiindu-i interzis să se apropie de soție la mai puțin de 50 de metri, polițiștii au emis o ordonanță de reținere în arest pe numele bărbatului.

În seara zilei de 1 iunie, o femeie din Rădăuți a depus o plângere la Poliția Rădăuți, prin care a sesizat faptul că soțul ei a venit la domiciliu, a distrus clanța ușii și a intrat în casă, făcând scandal.

Din cercetările poliției rezultă că cei doi soți au patru copii minori, iar până în luna februarie a acestui an au locuit împreună într-un apartament de pe strada Mihai Viteazul din Rădăuți.

Bărbatul în vârstă de 41 de ani a mai fost agresiv, iar împotriva sa a fost emis un ordin de protecție provizoriu. Mai mult, printr-o sentință a Judecătoriei Rădăuți, împotriva acestuia a fost emis ordin de protecție definitiv, bărbatul fiind obligat să păstreze o distanță de minim 50 de metri față de soție și de fostul domiciliu comun.

În seara zilei de 1 iunie, bărbatul a forțat intrarea în apartamentul în care se afla soția sa. 

Un echipaj al Poliției municipiului Rădăuți a intervenit și l-a ridicat pe bărbat.

Având în vedere situația și ordinul judecătoresc, polițiștii au dispus efectuarea în continuare a urmăririi penale față de bărbatul în vârstă de 41 de ani, sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de „ încălcare de către persoana împotriva căreia a fost emis ordin de protecție a oricăreia din măsurile dispuse”, dar și pentru fapta de distrugere.

În noaptea de miercuri spre joi, bărbatul a fost condus, sub escortă,        în Centrul de Reținere și Arest Preventiv din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Suceava.