Viitorul Liteni este câștigătoarea fazei județene a Cupei României. În finala disputată miercuri după-amiază pe Stadionul Areni, echipa antrenată de Demis Maranda și Cătălin Holca a învins cu scorul de 3-2 pe Bucovina Dărmănești. Partida a fost una foarte disputată și echilibrată, beneficiind de o asistență numeroasă. Bucovina, pregătită de Paul Reboșapcă, a deschis scorul în minutul 10 prin Zaharie, care a înscris după o fază de contraatac. Viitorul a egalat imediat prin Lungu, dintr-un penalty obținut de Guriță. În minutul 30, formația din Dărmănești a beneficiat la rândul ei de o lovitură de pedeapsă, însă Parasca n-a putut să-l învingă pe Niga de la punctul cu var.

Nou intratul Bijec i-a adus în avantaj pe cei de la Liteni când se scursese o oră de joc, după care, în minutul 74 s-a făcut 2-2 în urma autogolului lui Niga. Golul care a decis soarta finalei a fost marcat de Malanca, în minutul 84.

Viitorul Liteni va reprezenta județul Suceava în faza regională a Cupei României, care va debuta pe 6 iulie.

Viitorul Liteni: G. Niga - Lungu, Dumitraș, Bîgu, Ciuric, Zamă, Corban, Gheorghiță, Malanca, Gliga, Guriță. Antrenori: Demis Maranda și Cătălin Holca. Au mai intrat: Bijec, Leuciuc, Țurcanu, Netea și Mărăcineanu.

Bucovina Dărmănești: Greciuc - Ceviuc, Dolceanu, Bejenari, Ocrainiciuc, Murărescu, Ciocoiu, Parasca, Barbir, Bodnariuc, Zaharie. Antrenori: Paul Reboșapcă și Andrei Grigoriciuc. Au mai intrat: Holban, Bilț, Bidașcă și Grigoriciuc.