Sucevenii care au petrecut de Sânziene la grădina de vară Admiral Cetate, cu bucate gătite la Restaurantul Ceaunul Răzeșului, băutură și spectacole, au avut ocazia să se implice și în desemnarea câștigătoarei celei de-a doua ediții a concursului „Miss Sânziana”.

La fel ca și anul trecut, Miss Sânziana 2022 a fost aleasa prin votul publicului participant la festival și vot online pe ceaunulrazesului.ro .

Cele mai multe voturi, 450, a avut Diana Maria Corniciuc din localitatea Șerbăuți.
Concurenta în vârstă de 19 ani, care învață la Colegiul Național de Informatica Spiru Haret, a fost aleasă câștigătoarea concursului și a primit coronița și buchetul de flori de la câștigătoarea de anul trecut, Luiza Gabor - Miss Sânziana 2021 .
Restaurantul Ceaunul Răzeșului, de la Cetate a oferit participantelor și câștigătoarei vouchere în valoare de 1000 lei, iar buletinele de vot completate de către clienții restaurantului au participat la o tombolă cu două premii, în valoare de câte 100 de lei fiecare.

Evenimentele de la Cetate din perioada Zilelor Sucevei au fost organizate de Restaurantul Ceaunul Răzeșului, cu participarea grupului folcloric „Dulce glas Bucovinean”, a formației „Simbol” și formația de muzică Admiral, invitați speciali fiind Nicoleta Cojocaru, Alexandru Recolciuc, Ionuț Catargiu și Gabriel Cîrcu.