Un autoturism scăpat de sub control în condiții greu de explicat s-a izbit violent într-un stâlp, în centrul municipiul Suceava, în zona fostei autogări. Accidentul a avut loc marţi, în jurul orei 20.30.
Pompierii militari de la Detaşamentul Suceava care au intervenit la faţa locului cu o autospecială pentru descarcerare, cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanţă Judeţean, au constatat că în accident au fost implicaţi doi tineri, care după evaluarea efectuată de către echipajul de prim ajutor au refuzat transportul la spital.
Poliţiştii rutieri ajunşi şi ei la locul accidentului şi-au dat în scurt timp seama cum a fost posibil ca cel de la volan să circule cu viteză ridicată, să scape maşina de sub control în acea zonă în care în mod normal nu ar prea avea cum să se petreacă un accident de acest fel. Primele cercetări au indicat că la volan s-a aflat un tânăr de 26 de ani care, a rezultat în urma verificării cu aparatul etilotest, avea concentrația de 0,57 mg/l alcool pur în aerul expirat. Tânărul urma să fie transportat la Spitalul Judeţean pentru recoltarea de probe biologice pentru aflarea alcoolemiei în sânge.
Alcoolemia rezultată încadrează la infracţiune fapta şoferului. Din fericire şoferul pericol public nu a făcut vreo victimă.