Un echipaj de la Secția Rurală de Poliție Preutești a oprit de două ori în trafic aceeași autoutilitară, la interval de ceva mai mult de o oră. La prima oprire, polițiștii ridicaseră certificatul de înmatriculare și numerele mașinii, eliberând dovadă înlocuitoare fără drept de circulație.

Luni, în jurul orei 13.00, echipajul de serviciu, aflat pe drumul județean din Hârtop, a oprit pentru control o autoutilitară condusă de un bărbat în vârstă de 56 de ani, care nu a putut prezenta asigurarea. Ulterior, s-a stabilit că nu avea poliță RCA valabilă, astfel că i-au fost reținute certificatul și plăcuțele de înmatriculare, eliberându-se dovadă înlocuitoare fără drept de circulație. 

Surpriza a venit în jurul orei 14.10, când aceeași polițiști au văzut în trafic aceeași mașină. La volan era același bărbat de 56 de ani, care a spus că nu a înțeles că dovada eliberată este fără drept de circulație.

Dacă în primul caz a fost vorba de amendă, în al doilea s-a întocmit dosar penal sub aspectul săvârșirii infracțiunii de „Punerea în circulație sau conducerea unui vehicul neînmatriculat”.