Un șofer beat criță a ajuns la spital după ce autovehiculul pe care îl conducea a fost implicat într-un accident în miez de noapte. Culmea e că vinovat de producerea accidentului nu este șoferul aflat sub influența băuturilor alcoolice, ci un alt șofer, care nu consumase alcool înainte de a pleca la drum.

Puțin după ora 1.00, în noaptea de luni spre marți, un bărbat de 40 de ani, din Republica Moldova, care conducea o autoutilitară marca Volvo, de care era atașată o remorcă, nu s-a asigurat înainte de a ieși dintr-o parcare situată la intrarea în Gura Humorului, dinspre Păltinoasa, și a intrat în coliziune cu un autoturism marca Audi A5, care circula regulamentar pe E 58. Șoferul, în vârstă de 35 de ani, din Brăila, a scăpat ca prin minune cu viață dintre fiarele contorsionate ale mașinii și a fost scos cu ajutorul echipajelor de descarcerare sosite la fața locului.

Polițiștii au reușit să-i testeze pe ambii șoferi. Dacă bărbatul din Moldova nu consumase băuturi alcoolice, în cazul șoferului rănit aparatul etilotest a indicat o valoare de 1,01 mg/l alcool pur în aerul expirat. Ambilor șoferi ajunși la Spitalul Județean Suceava li s-au recoltat probe de sânge pentru stabilirea alcoolemiei. La fața locului au intervenit pompierii militari ai Gărzii de Intervenție Gura Humorului cu o autospecială de stingere dotată cu echipament pentru descarcerare și o ambulanță SMURD B2 cu sprijinul unui echipaj al Serviciului de Ambulanță Județean Suceava.