Incendiul izbucnit marți seară la Vicovu de Sus, în care a murit o femeie în vârstă de 41 de ani, a fost provocat intenționat, focul fiind pus din interior.

Pompierii militari de la Garda de intervenție Vicovu de Sus au pătruns în interior, unde au localizat și stins focul cu puternice degajări de fum. După ce pompierii au pătruns în casă și au stins focul, în interior, în podul locuinței, a fost găsit cadavrul unei femei spânzurate. Polițiștii au toate datele și indiciile necesare pentru a stabili că este vorba de o sinucidere.

Femeia în vârstă de 41 de ani era singură în locuință, soțul fiind plecat la muncă. Se pare că femeia intrase într-o puternică depresie din cauza unei boli și a ajuns la un gest extrem.

Casa care a luat foc pe interior era încuiată și nu există suspiciuni că ar mai fi fost cineva în locuință. Asupra femeii a fost găsită și bricheta cu care ar fi provocat incendiul. Focul a fost pus în mai multe puncte ale casei. 

Primii care au intervenit la fața locului au fost soțul femeii, alături de un frate și încă un bărbat. Cei trei s-au alarmat de fumul care începuse să iasă din casă. Nu au putut intra pentru că ușile erau încuiate dar au găsit o cale de acces printr-o debara. Când au relaizat dimensiuniea focului, oamenii au sunat la 112 și au alertat pompierii militari. Apropiați au relatat că femeia era tot mai afectată de vestea că suferea de o boală incurabilă.  

Totuși, în cadrul anchetei mai sunt detalii de stabilit. Polițiștii continuă ancheta pentru a stabili cu exactitate ce s-a întâmplat.