Lucrări semnate de trei artiști suceveni,Konstantin Ungureanu Box, Iulian Dziubinski și Gabriel Todică,pot fi admirate la Galeria de Artă „Ion Irimescu” Suceava. Este vorba de Expoziția„Qvartet”, ce a fost vernisată marți, 26 octombrie, în prezența unui public numeros. Criticul de artă Delia-Ioana Leizeriuc (Direcția Județeană pentru Cultură Suceava) a spus despre arta lui Constantin Ungureanu Box că „odată cu trecerea timpului, sentimentele artistului se intensifică, ideile i se luminează, ochiul i se ascute și începe să dobândească o claritate în gândire de nestăvilit. Pe mine m-a cucerit cu îndrăzneala tematicii propuse, cu aerul său aristocratic, cu prețiozitatea materiei, cu puterea de expresivitate a tușei, cu rafinamentul trecerilor de la un ton la altul și cu corectitudinea siluetelor sugerate... Cu această ocazie, Box și-a dorit să fie în rolul lui Pablo Picasso, în sensul în care acesta l-a descoperit pe Henri Rousseau, un francez postimpresionist, un veritabil influent al artei naive”.

Scriitorul Ion Drăgușanul spunea la un moment dat despre Konstantin Ungureanu Box că este „artă şi martir al creaţiei, domiciliind, de-a pururi, doar pe axa solstiţială a capacităţii umane de a adora mai firesc decât respiră generozitatea cosmică”.

Criticul de artă Delia Leizeriuc a completat că artistul plastic Konstantin Ungureanu Boxni-l prezintă pe artistul plastic Gabriel Todică, „un veritabil artist sucevean ce activează în categoria artei naive.Paleta sa generoasă de tablouri este inspirată din arta universală, iar Gabriel Todică face un mix în care atașează portretului artistului consacrat, câteva elemente din lucrările acelui artist, într-o manieră individualizată, personalizată”. Referitor la lucrările expuse de Iulian Dziubinski, despre care scriitorul Ion Drăgușanul afirma că este „pictorul sucevean care, de ani buni, şi-a găsit un stil propriu de exprimare, pe fondul întoarcerii la uneltele şi perspectivele academismului, dar cu respiraţii stilistice ample şi diverse”, Delia Leizeriuc, criticul de artă, spune că „prin jocul lor, măștile din tablourile lui Iulian Dziubinski fură, spun adevărul, pedepsesc, dar fără a fi pedepsite, este o adevărată vrajă acolo”. La eveniment a fost invitată și eleva Adela Șulea, care a susținut un recital de poezie.