Un bărbat cunoscut polițiștilor judiciariști suceveni pentru furturi din magazine a comis-o din nou în seara zilei de duminică, fiind prins în timp ce încerca să fure pentru a doua oară din același magazin.

Duminică, în jurul orei 21.30, Poliția municipiului Suceava a fost sesizată prin 112 de către șefa de tură de la magazinul Profi din Complexul Bucovina cu privire la faptul că un bărbat a sustras băuturi alcoolice din unitate.

Din cercetări a rezultat că numitul Dănuț Chiriac a intrat în magazinul Profi în seara respectivă și a sustras de pe rafturi două sticle scumpe de băuturi alcoolice – respectiv una de whisky și una de vin ars, în valoare de 386 de lei. Respectivul a reușit să iasă din magazin cu cele două sticle de băutură.

Văzând că i-a mers, hoțul a revenit în același magazin după ceva mai mult de jumătate de oră, însă a fost recunoscut de șefa de tură, deja alarmată de dispariția sticlelor, care a sunat la 112.

Prejudiciul de la prima intrare în magazin nu a fost recuperat. Individul a recunoscut comiterea furtului, dar a declarat că a vândut imediat băuturile și a jucat banii la o sală de jocuri.

Polițiștii au întocmit dosar penal privind infracțiunea de furt și continuă cercetările.