La mijlocul acestei săptămâni, miercuri și joi, echipa suceveană de volei masculin CSM Suceava, care evoluează în primul eșalon valoric din România, a susținut în sala Liceului cu Program Sportiv două meciuri de pregătire în compania echipei naționale de juniori a Ucrainei.

„Au fost teste foarte utile pentru noi, în condițiile în care tinerii ucraineni sunt foarte valoroși și evoluează în această formulă în superliga profesionistă din țara vecină”, a declarat tehnicianul formației sucevene, Tudor Orășanu.

Pe finalul acestei săptămâni, mai exact sâmbătă, cu începere de la ora 12.00, pe „alb-albaștri” îi așteaptă un meci mai important, în deplasare, cu Știința Baia Mare, în prima etapă a returului Diviziei A1 de volei masculin.

„Avem ceva probleme și ne bucurăm că am găsit finanțare pentru a putea face această deplasare. Pornim cu șansa a doua, însă băieții mei s-au pregătit bine în pauza competițională, așa că vom merge la Baia Mare să luptăm”, a precizat antrenorul Tudor Orășanu.

După disputarea partidelor din tur, CSM Suceava ocupă locul al unsprezecelea în clasament, penultimul, în vreme ce băimărenii sunt clasați cu două poziții mai sus.