Sala de Atletism „Ioan Soter”, din cadrul Complexului Sportiv Național „Lia Manoliu” din București, a găzduit, în weekendul trecut, etapa finală a Campionatelor Naționale Under 20, competiție la care printre protagoniști s-au aflat și atleții dorneni. Astfel, Claudia Costiuc, sportivă cu dublă legitimare CSM Dorna Vara Dornei – CSM București, a reușit să devină campioană a României în probele de 800 și 1.500 de metri.

Claudia Costiuc a mai obținut o medalie de argint cu ștafeta mixtă a echipei CSM Bucureşti, din care a făcut parte și dorneanul Alexandru Prâsneac, care concurează, de asemenea, cu dublă legitimare. Acesta a prins podiumul de premiere și cu ștafeta de 4x400 metri băieți a celor de la CSM București.

În ce-l privește pe Robert Petru Kore, a cucerit titlul de vicecampion național în proba de 800 de metri, concurând pentru CSM Dorna Vatra Dornei.

„Sunt fericit pentru performanțele Claudiei Costiuc, însă și Robert Petru Kore s-a prezentat foarte bine la această competiție. Din păcate, Alexandru Prâsneac s-a confruntat cu o stare gripală accentuată pe durata întrecerilor și nu a putut concura la adevărata sa valoare”, a declarat antrenorul Cristian Prâsneac, care a dorit să mulțumească pentru sprijin cluburilor CSM Dorna Vatra Dornei și CSM București, precum și sponsorului personal al sportivilor, Apa Bucovina.