Momente de panică, duminică seară, pentru o familie din Văratec - Salcea după ce autoturismul din curte, în care se aflau două fetițe, a luat-o la vale. Ambele fetițe au sărit din mașină, una dintre ele fiind rănită, din fericire nu grav.

Duminică seară, în jurul orei 19.40, Poliția orașului Salcea a fost sesizată că la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava a ajuns o fetiță în vârstă de 6 ani, din Văratec, adusă de mama ei, în urma unui accident produs în curtea locuinței.

Din cercetările ulterioare a rezultat că membrii familiei respective se pregăteau, duminică, să meargă la slujba religioasă din sat, iar fetițele s-au urcat în autoturismul din curte, un VW Passat, unde au deschis radioul. 

La un moment dat, una dintre minore ar fi scos din viteză autoturismul, care a pornit ușor pe direcția înapoi, curtea fiind în pantă. Ambele fetițe s-au speriat și au sărit din mașină.

Una din fete a fost lovită de portiera stânga față a autoturismului, suferind o contuzie la picior.

Mama a urcat fetița în mașină și a dus-o la spital. Odată cu prezentarea la Unitatea de Primiri Urgențe Suceava cazul a intrat și în atenția poliției.

Chiar dacă a fost deschis un dosar de cercetare penală, aceasta este o procedură pur formală, fiind vorba doar de un accident nefericit.