16 formații de minifotbal din județul Suceava s-au întrecut la sfârșitul săptămânii trecute la prima ediție a Cupei Kinesco, o competiție găzduită de Centrul de Agrement Sportiv din Tișăuți. La capătul a trei zile aprige de concurs, câștig de cauză a avut echipa Mihu Acoperișuri, care a dispus în meciul decisiv pentru titlu de Juventus Costișa, cu scorul de 2-0.

Trupa condusă de Mihai Diaconiță a ajuns să joace cu trofeul pe masă după 6-1 cu Rai Caffe, 3-0 cu FC Ipotești și 0-1 cu Juventus Costișa în faza grupelor, 5-3 cu Barsofing Ițcani, în sferturi, și 6-0 cu Family Suceava, în semifinale.

Poziția a treia la Cupa Kinesco a fost ocupată de Family Suceava, care a dispus cu 2-1 de Șoimii Ipotești, în finala mică.

La finalul întrecerii, cei doi organizatori, Dan și Octavian Scolobiuc, le-au mai acordat distincții celui mai eficient jucător, Cătălin Coroamă, de la Mihu Acoperișuri, și lui Vasile Sorin Grigoraș, de la Juventus Costișa, care a fost desemnat cel mai bun portar al turneului.

Formația campioană, Mihu Acoperișuri, s-a bazat la Cupa Kinesco pe următorul lot de jucători: Andrei Lucaciu, Claudiu Sevaciuc, Constantin Bumbac, Andrei Duman, Andrei Cerlincă, Mihai Diaconiță, Cătălin Coroamă, Alin Schipor și Beni Cârdei.