Penultima etapă a sezonului regulat din Seria I a Ligii a III-a a adus rezultate diferite pentru cele trei reprezentante ale județului Suceava în acest eșalon. Astfel, Foresta a remizat, 1-1, sâmbătă după amiază, pe Areni, cu Știința Miroslava. Trupa lui Dorin Goian s-a aflat în controlul întâlnirii și a intrat în avantaj la pauză grație reușitei semnate de Karime Makongo. Echipa antrenată de Tibor Selymes a restabilit egalitatea în ultimul minut din timpul regulamentar, într-un moment în care „galben-verzii” evoluau în inferioritate numerică după eliminarea de pe teren a aceluiași Makongo, în minutul 64, pentru cumul de cartonașe galbene.

În urma acestui rezultat, „forestierii” și-au mărit la 10 puncte avansul din fruntea clasamentului, pentru că cea de-a doua clasată, Bucovina Rădăuți, a cedat cu scorul de 2-0 pe terenul Ceahlăului Piatra Neamț.

Scorul etapei a fost reușit de Șomuz Fălticeni, care a dispus cu 4-1, pe stadionul „Constantin Jamaischi”, de formația FK II Miercurea Ciuc. Golurile învingătorilor au fost marcate de Alexandru Savin (1), Vasile Dănilă (47), Andrei Merticariu (50) și Pascal Bolu (65).