Condițiile grele de trafic au dus la producerea mai multor accidente rutiere în cursul zilelor de miercuri și joi, din fericire fără ca vreunul dintre ele să fie mortal.

Patru oameni au ajuns la spital miercuri seară în urma unui accident rutier produs la Adâncata, pe drumul județean dinspre Hănțești. 

Două autoturisme Audi A4 au intrat în coliziune pe carosabilul acoperit de zăpadă frământată, iar printre răniți s-au aflat o tânără mamă în vârstă de 21 de ani și fetița ei de 2 ani.

Din cercetările poliției a rezultat că un tânăr în vârstă de 24 de ani, care circula pe direcția de la Hănțești spre Adâncata, a scăpat mașina Audi de sub control și a pătruns pe sensul opus de mers, unde a lovit un alt Audi A4, condus de un tânăr de 29 de ani.

Ambulanțele deplasate la fața locului au preluat un tânăr de 23 de ani, o tânără de 27 de ani, plus tânăra de 21 de ani și copilul, toți pasageri.

Cei patru au suferit traumatisme craniene, faciale, iar primii doi și contuzii la genunchi, fiind diagnosticați per ansamblu cu leziuni ușoare.

Tânărul care a provocat accidentul avea alcoolemia de 0,12 miligrame per litru alcool pur în aerul expirat, care se încadrează la contravenție.