Asociaţia „Licuricii fericiţi” din Câmpulung Moldovenesc se ocupă și în acest an de Masa de Paște pentru 22 de bătrâni vulnerabili, cu ajutorul voluntarilor și donațiilor primite de la suceveni și nu numai. Se face un apel către toții oamenii care vor să „adopte” un bunic de Paște, să contribuie cu 200 de lei pentru masa completă de sărbători, o rezervă de alimente, o cămașă sau o năframă nouă pe care să le poarte, bucuroși, Paștele acesta.

„Nu știm câte sărbători îi vom mai avea cu noi, dar știm că vrem să aibă bătrâneți tihnite și cu bucurie. Vă suntem tare recunoscători tuturor celor care ne ajutați să facem 22 de bunici fericiți. Puteți alege un bunic, puteți să donați special pentru acela sau puteți face o donație cât de mică pentru toți, iar noi ne vom strădui să le deschidem ușa tuturor. Ajutați-ne, vă rugăm, să-i bucurăm și de Paștele acesta”, a transmis învățătoarea Nicoleta Bogoș, președinta Asociației „Licuricii fericiţi”.

Ajutați„Licuricii fericiţi” să adune 4.400 de lei pentru bătrânii din Câmpulung Moldovenesc. Căutați-i pe Licurici sau donați o sumă cât de mică cu care voluntarii să pregătească Masa de Paște pentru bătrâni. Asociația Licuricii Fericiți, Câmpulung Moldovenesc, CUI 37028370, Cont lei: RO46BTRLRONCRT0379547801, Cont euro: RO93BTRLEURCRT0379547801, Revolut: 0721046095, Paypal: nicoletabogos@yahoo.com.

Vă reamintim că în fiecare sâmbătă, voluntarii asociației le dau binețe „bunicilor de împrumut”, cum îi numește pe vârstnici învățătoarea Nicoleta Bogoș, cea care a creat asociaţia „donatorilor de zâmbete, de lumină şi de visuri împlinite”, le duc o masă caldă și alimente necesare pentru încă câteva zile.

Fiecare gest caritabil este o binecuvântare pentru bătrâni și copii, pentru cei abandonați, bolnavi, singuri, fără resurse, unii fără speranțe. Asociaţia ,,Licuricii fericiţi” din Câmpulung Moldovenesc a început proiectul „Prânzul de sâmbătă” la începutul lunii martie 2019, ca o continuare firească a proiectului „Bunici cu împrumut”. Fiţi alături de voluntarii Asociaţiei „Licuricii fericiţi” şi oferiţi-le sprijinul, pentru ca ei să ducă darurile voastre bătrânilor singuri, necăjiți, bolnavi.