Un echipaj de poliție de la Câmpulung Moldovenesc, care efectua control trafic pe timp de noapte pe raza localității, a depistat un șofer de 29 de ani care avea un comportament suspect și care a ieșit pozitiv la metamfetamină.

S-a întâmplat în noaptea de 10 spre 11 aprilie, în jurul orei 0.20, când echipajul aflat pe strada Calea Transilvaniei a oprit pentru control un autoturism Opel. La volan era un localnic de 29 de ani care inițial a fost pus să sufle în etilotest, rezultatul fiind alcoolemie 0.

Polițiștii i-au solicitat acestuia să îi însoțească la sediul Poliției municipiului Câmpulung Moldovenesc, unde a fost testat și cu aparatul DrugTest 5000. 

Aparatul a indicat că tânărul prezenta în organism substanța psihoactivă Methamphetamine. În aceste condiții, de la poliție tânărul a fost condus la Spitalul municipal Câmpulung Moldovenesc, unde i s-au recoltat probe biologice.

Polițiștii au deschis dosar penal privind comiterea infracțiunii de „conducerea unui vehicul sub influența alcoolului sau a altor substanțe”.