Fundația Umanitară „Nord 2001” – Sânge pentru România a demarat recent o campanie de strângere de fonduri pentru un copil în vârstă de 5 ani și jumătate care are nevoie de un tratament costisitor la Viena. Este vorba de 15.000 de euro, sumă care ar putea să-l ajute pe Andrei Gheorghe Buburuzan să ducă o viață normală. „Un mugur de viață are nevoie de noi. Noi credem în minuni”, este mesajul Fundației Umanitare „Nord 2001”, completând: „Împreună îl putem smulge din ghearele unui diagnostic de tulburare de spectru autist, cu comportament hiperkinetic și afectare gravă a limbajului funcțional, care îl ține captiv”.

Șansa acestui copilaș, spun organizatorii campaniei, sunt cinci operații succesive cu celule stem, proceduri care ar trebui să fie efectuate la Viena. „Rezultatul fiecărei operații <promite> să îi redea până la 20% din recuperarea dorită. Prima operație a avut loc în septembrie 2022 și i-a adus multe beneficii pe partea comportamentală. Atât medicii, cât și părinții sunt încrezători și doresc să continue. Pentru prima operație, părinții au împrumutat banii și abia au reușit să îi returneze. Nu își permit, financiar, să susțină o nouă intervenție. Pentru îngerașul lor apelează la noi și la mărinimia noastră. Cu fiecare 15.000 de euro George poate fi tot mai aproape de lumea reală care ne înconjoară”, este, pe scurt, povestea acestui copil.

Momentan, părinții fac sacrificii pentru terapia și tratamentul necesar copilului lor. În plus, ei fac naveta, zilnic, din Botoșana la Fălticeni, la Grădinița specială, unde George a fost integrat. Pentru a-și ajuta copilul, părinții acestuia au înființat o asociație: „Asociația aripi pentru George”, unde puteți să donați, fiecare după posibilități. George merită să fie ajutat, merită să aibă o copilărie normală. Asociația aripi pentru George:  CIF 47610137 IBAN: RO05BRDE340SV88337903400 sau puteți completa declarația 230, reprezentând până la 3,5% din impozitul pe salariu în favoarea Asociației: https://drive.google.com/file/d/1OBQb__PK9tMmC299zXcvDI9IgwQwd3xv/view?usp=drivesdk. De asemenea, puteți redirecționa până la 20% din impozitul pe profit/venit al firmei dumneavoastră în baza unui contract de sponsorizare.

„Când ne gândim la viață, la copilărie, la vise împlinite, la cât de mulți suntem noi, cei care îl putem ajuta, 15.000 de euro pot fi chiar puțini, însă șansa pe care i-o oferim este uriașă. Împreună pentru George! Nu este niciodată prea târziu pentru o copilărie fericită! Împreună îi putem reda o viață independentă!”, sunt mesajele cu care Fundația Umanitară „Nord 2001” – Sânge pentru România încearcă să vă convingă să vă alăturați campaniei umanitare pentru salvarea lui George.