Liceul cu Program Sportiv Suceava, în colaborare cu Asociația Județeană de Handbal Suceava, va organiza, sâmbătă și duminică, unul dintre turneele semifinale ale Campionatului Național de handbal feminin – junioare IV. Între cele opt formații calificate se află și echipa LPS Suceava, care a fost repartizată în Grupa B, alături de ACS Odorhei, ACS Târgu Mureș și LPS Vaslui. Din Grupa A fac parte ACS OK Sport Onești, Sporting Ghimbav, CSO Buhuși și ACS Transilvania Brașov.

Meciurile din cadrul Grupei A vor avea loc în sala Şcolii Gimnaziale „Ion Creangă”, din cartierul Obcini, în timp ce jocurile din Grupa B se vor desfășura în sala „Dumitru Bernicu”, de la LPS. Primele două clasate din fiecare grupă se vor califica la turneul final.

Florin Ciubotariu, antrenorul celor de la LPS Suceava, se va baza la această competiție pe următorul lot de jucătoare: Amalia Cocârlă, Natalia Dumitraș, Alisia Roman, Ariana Râșca, Andreea Lazarovici, Andreea Codreanu, Ilinca Lahman, Alexia Petruneac, Alexandra Păduche, Diana Ivan, Erato Chiriazic, Iulia Ailenei, Daria Bălan, Ayana Negru, Maria Gîtman, Carmina Norocel, Ioana Bota, Ioana Bălan, Ştefania Cunițchi și Emily Solcan.