Epilarea definitivă nu mai e un moft și nici un serviciu inaccesibil din punct de vedere al prețului.

Odată cu apropierea sezonului cald, Salon Queen Elisabeta vine cu oferte avantajoase la epilarea definitivă cu laser, propunând clienților pachete în funcție de nevoile acestora.

Un prim pachet incluse 6 ședințe – picioare lung, axile, inghinal total și brațe – la 3.000 de lei, o ofertă fără concurență pe piață. Un alt pachet propune 10 ședințe la prețul de 5.500 de lei.

Detalii despre oferte pot fi consultate pe https://www.facebook.com/salonQueenElisabeta, la 0748 279 422 sau la sediul din str. Zamca, nr. 17.

Epilarea definitivă cu laser este una dintre cele mai inovative şi eficiente modalităţi de îndepărtare a părului nedorit.Este o procedură nedureroasă și rapidă care-ți aduce un confort pe timp îndelungat.

 

·                  Dotări de top la Queen Elisabeta

 

Salonul Queen Elisabeta își așteaptă clienții cu aparate de epilare definitivă (laser alexandrite și laser dioda), cu eficiență maximă. Ambele lasere au caracteristici care le fac eficiente pentru tratamentul de îndepărtare a părului nedorit de pe corp. Principala caracteristică a acestui tip de laser este lungimea de undă. Laserul diodă are lungimea de undă mai lungă decât laserul alexandrite. Laserul diodă funcționează cu lungimea de undă de 800-810 nm, iar laserul alexandrite are lungimea de undă de 755 nm.

Ședințele de epilare definitivă cu laser diodă se pot face şi vara, prin comparație cu alte aparate de generații mai vechi care nu permit acest lucru. Singura restricție este legată de faptul că după o şedință de epilare definitivă cu laser diodă nu este recomandată expunerea la soare patru zile. Nu pot să beneficieze de epilare definitivă cu laser diodă, care este un aparat medical, femeile însărcinate, femeile care alăptează şi persoanele care au probleme cardiace.